Budaörsön volt a VI. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny megyei döntője

Budaörsön rendezték meg a VI. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny rendőri karos forgalomirányító versenyszámának Pest megyei döntőjét.

Budaörsön, az 1-es számú főút és a 8102-es számú út kereszteződésében, erős forgalom mellett mutathatták be a versenyzők gyakorlati tudásukat 2016. április 26-án a VI. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny rendőri karos forgalomirányító versenyszámának megyei döntőjén.

 

rendorseg_verseny2

A forgalomirányító verseny elméleti és gyakorlati fordulóin 15 Pest megyei rendőr mérte össze szakmai tudását. Az elméleti tesztlap eredményei mellett a bírák a gyakorlati versenyszámban külön pontozták a szakszerűséget, a forgalom dinamikáját, a mozgáskultúrát, a mozgáskoordinációt, a forgalomban résztvevőkkel folytatott kommunikációt, az összképet és természetesen a látványt.

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai áldozatos munkájának köszönhetően egy jól szervezett és remek hangulatú versenyen mérettették meg magukat a versenyzők.

 

rendorseg_verseny

Az első helyezett a Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottja, Matyó Csaba r. törzszászlós lett, aki a Visegrádon megrendezésre kerülő országos versenyen képviseli majd a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot.

rendorseg_verseny4

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.