Letartóztatták a budaörsi rendőrök a fazékkal “ártalmatlanított” betörőt

(Budaörs, 2016. április 19. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy 2016. április 17-én délután 5 óra körül a Frankhegyen betörőt fogott az egyik lakó a szomszédja segítségével. Egy fazékkal „ártalmatlanították” a menekülőt, majd pedig értesítették a rendőrséget. 

 

 

Felkerestük a Budaörsi Rendőrkapitányságot, és az üggyel kapcsolatban azt közölték szerkesztőségünkkel, hogy a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves külföldi állampolgár ellen.

 

frankhegyi_betoro2

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2016. március 17. és 2016. április 17. közötti időszakban három budaörsi hétvégi házba tört be. Az ingatlanokból használati tárgyakat tulajdonított el és több helyen elfogyasztotta az ott lévő élelmiszereket és italokat.

A férfi 2016. március 10. és 2016. április 1. közötti időszakban két budaörsi hétvégi házba próbált meg sikertelenül bejutni.

Ezt követően 2016. április 17-én 17 óra körüli időben egy budaörsi családi ház udvarára is bemászott és onnan egy bográcsot tulajdonított el a hozzá tartozó állvánnyal együtt. Az ott lakó férfi és egyik szomszédja észlelte a bűncselekmény elkövetését és a 38 éves férfit a helyszín közelében a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

 

 

vastal

A fazék, aminek segítségével a szomszédok “ártalmatlanították” és feltartották a rendőrök megérkezéséig a gyanúsítottat

 

A gyanúsítottat a budaörsi járőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ellene a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.