Az áprilisi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2016. április 11. – Budaörsi Infó) Polgári engedetlenség, Fejlesztő Pedagógia, beépítéssel kapcsolatos tanácsok és még sok érdekes téma várja olvasóinkat a Budaörsi Infó nyomtatott számában. Keressék postaládájukban.

 

 

Újságunk második oldalán olvashatnak arról, hogy a 240-es busz nagy valószínűséggel megmarad, és a továbbiakban is használhatják majd a budaörsiek.

 

2016_aprilis_budaorsi_info_ujsag3

 

A harmadik oldalon Turcsik Viktorral, a Hermann Ottó Általános Iskola igazgatójával készített interjúnkat olvashatják a 2016. március 30-ára meghirdetett polgári engedetlenségi akcióval kapcsolatban.

 

 

2016_aprilis_budaorsi_info_ujsag4

 

A negyedik és ötödik oldalon a megszokottakhoz híven Képes Hírmixünket találják, ahová összegyűjtöttük önöknek az elmúlt hónap fontosabb budaörsi történéseit.

 

2016_aprilis_budaorsi_info_ujsag5

 

A hatodik oldalon a Fejlesztő Pedagógiáról olvashatnak Szűcs Antal Mórral készült interjúnkban.

 

2016_aprilis_budaorsi_info_ujsag6

 

A rendkívül népszerű A közjegyző segít rovatunk tovább folytatódik. Áprilisban a hozzáépítés és a ráépítés a témánk.

 

 

2016_aprilis_budaorsi_info_ujsag1

 

Április számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális kiemelt ajánlatát is újságunk hátlapján, valamint az ez évtől érvényes, Budaörs legjobb hirdetési árait is. A megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban 30%-al olcsóbban hirdethet mint korábban!

 

2016_aprilis_budaorsi_info_ujsag7

0_budaorsiinfoujsag

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.