Lezárult A Budaörsi NŐ projekt

(Budaörs, 2016. április 9. – Budaörsi Infó) 2016. ápirilis 8-án volt A Budaörsi NŐ záró rendezvénye a Városi Ifjúsági Klubban. 157 000 Ft gyűlt össze a képek elárverezéséből, amit a Babagenetika Mozgalom részére ajánottak fel a szervezők. 

 

 

Korábbi cikkünkben már olvashattak A Budaörsi NŐ fotókiállításról, amelynek keretén belül minden évben 10 kiemelkedő budaörsi nő kerül bemutatásra.

A rendezvény egy ünnepélyes képátadóval zárult, amit a Városi Ifjúsági Klubban rendeztek. A 2016-os év Budaörsi NŐ-i átvehették az őket ábrázoló fotókat, valamint a kiállításon bemutatott Budaörs panorámaképekre licitálóknak adták át a képeket.

 

budaorsino_atado2016 (2)

budaorsino_atado2016 (4)

Az árverésből befolyt összeget a Budaörsről elinduló Babagenetika Mozgalom részére ajánlották fel a szervezők. 157 000 Ft gyűjtöttek össze.

Sevcsik M. Anna, a mozgalom elindítója és vezetője elmondta, hogy nagyon nagy megtiszteltetés számára, hogy felkarolta ezt az ügyet A Budaörsi NŐ, és amióta megtörtént a kiállítás, azóta nagyon sokat haladt előre a Babagenetika Mozgalom, több országos médiaszereplés és meghívás történt, és elindult egy közös együttműködés kidolgozása is a Magyar Vöröskereszttel.

 

budaorsino_atado2016 (5)

Sevcsik M. Anna

 

Májer MSE A Budaörsi NŐ főszervezője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy jövőre is szeretné megrendezni ezt a fotókiállítást, és ismét 10 budaörsi nőt bemutatni a nagyközönség számára.

“A hétköznap hősök köztünk élnek. Nagyon fontos, hogy legyenek példaképek, akiket tudunk követni. Tudjuk jól, hogy ez a pénz, amit összegyűjtöttünk a Babagenetika Mozgalom számára nem túl sok, viszont bízunk abba, hogy az összefogás ereje segít majd ennek a Mozgalomnak abban, hogy előrébb juthasson, és elérhesse céljait.

Sokan kérdezik, hogy hogyan lehet Budaörsi NŐ valaki, ki választja ki a jelölteket és egyáltalán hogyan lehet jelölni.

 

budaorsino2016

balra: Májer MSE, jobbra: Csapkovits Andrae a projekt sminkese, fodrásza

 

Ez a cím jelöléssel szerezhető meg. Ha Ön ismer valakit, aki Budaörsön lakik és munkássága kiemelkedő, a város érdekeit helyezi előtérbe, a közösség építésére fordítja idejét vagy követendő példa lenne mások számára, arról egy leírást kell küldeni abudaorsi@gmail.com e-mail címre. Ezt 2016. december 30-ig lehet megtenni.

A beérkezett javaslatokból kerül kiválasztásra a 10 Budaörsi NŐ ugyanúgy, ahogy idén, az alapján, hogy kire hány ajánlás érkezett. Bízom benne, hogy jövőre is ilyen sok embert tudunk megmozgatni ezzel a kiállítással és ismét segíthetünk egy nemes célt.”

 

budaorsino_atado2016 (8)

 

A Budaörsi Infó is támogatta a Babagenetika Mozgalmat és egy Budaörs panorámakép megvásárlásával csatlakozott a támogatók köréhez.

 

budaorsino2

 

budaorsino_atado2016 (6)

A Budaörsi NŐ támogatói

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.