Újra gyilkolt a biochip hacker Budaörsön

(Budaörs – 2066. április 1. – Budaörsi Infó) Újra gyilkolt a biochip hacker! Városunkat immár második hónapja tartja rettegésben az a titokzatos, de annál kegyetlenebb hacker, aki ismeretlen módon feltörve a város parkolórendszer-szerverét, halálos áramütést képes okozni a lejárt parkolási engedéllyel rendelkezőkre a mindannyiunk kézfejébe, születés után ültetett papíróra biochipjén keresztül, ami a polgár legfontosabb eszköze.

Nekünk már csak történelmi fogalmak a bankkártya, mobiltelefon, pénztárca vagy távirányító, illetve a kulcs, hiszen mindet kiváltottuk a biochippel, nélküle az ember tehetetlen (és szabályt is sért).

A világszintű Nagy Rebellió óta a rendvédelmi és bűnmegelőző szervek lobbi-tevékenysége eredményeképpen a lőfegyver vagy a bilincs is a múzeumokba került, hiszen a büntetés is a biochipen keresztül tölthető le.

Ezt a csatornát törte fel a hacker és a lejáró parkolási időt jelző bizsergető figyelmeztető jel helyett halálos áramütést küldött a figyelmetlennek.

Tegnap még a városvezetés néhai ellenzéke nyílt felszólalásban vádolta meg a polgármesteri kabinetet azzal, hogy az ismeretlen hackert csak kitalálta, és a valódi cél a város legnagyobb problémájának, a parkolásnak a gyors, radikális szabályozása a halálfélelem kiváltásával, amit igazol a statisztika, miszerint a gyilkosságok kezdete óta csak a büntető pótdíj befizetésből a város átlagos éves bevételének a harmada érkezett be.

(Budaörsi Infó/ Április Egy)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.