A budaörsi ROBOKTAT csapata első lett az Országos Robotprogramozó versenyen

(Budaörs, 2016. március 23. – Budaörsi Infó) A kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium idén szervezte meg immár hetedjére az Országos Robotprogramozó versenyt. A budaörsi ROBOKTAT szakkör tanoncai kiváló eredményeket értek el. Gratulálunk a lelkes csapatnak és felkészítőjüknek!

 

 

Székely Violától a ROBOKTAT szakkör vezetőjétől megtudtuk, hogy 2016. március 19-án részt vett a csapatával az Országos Robotprogramozó versenyen.

“Idén az országban 3 helyszínen rendezték meg: Sopronban, Hajdúböszörményben és Kecskeméten. Országszerte több iskola jelentkezik erre a versenyre, ahol a robotika szakkör jelen van.

Óráról órára készülünk a fiúkkal, építjük tudásbázisunkat és az elért eredményeikből úgy látom, hogy egészen jó munkát végzünk.
Tulajdonképpen akik a szakkörre járnak, mind tehetségesek, kiválóan okos, érdeklődő, kreatív gyerekek. Imádom őket. Ezek után irány a tehetséggondozás!

 

 

robotika_gyozelem3

 

Tavaly is részt vettünk ezen a versenyen, akkor is szép eredményt értünk el, viszont idén már nagy reményekkel indultunk és céljainkat elértük, sőt, fölülmúltuk.

Az I. kategóriában, azaz 5. osztályos korosztályban – innen indul a verseny – negyedikes csapatunk a 14 versenyző csapat közül az 5. helyezést ért el és az országos döntőbe is bekerült. Ötödikes csapatunk természetesen az I. helyezést vitte el.

Április 23-án utazunk újból Kecskemétre, a döntőre. Ígéretet kaptunk, nagy nyeremények várnak ott ránk.”

 

 

robotika_gyozelem

A ROBOKTAT csapat tagjai: Baticz Barnabás, Igari Barnabás, Salomon Brúnó és Vörös Simon.

Gratulálunk a csapatnak és felkészítőjüknek Székely Violának!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.