Forgalmi változások a Budaörsi úton szombat délutántól

Budaörs, 2016. március 5. – Budaörsi Infó/BKK)  Változik a forgalmi rend március 5-étől az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán a városból kifelé vezető irányba – jelezte a BKK a honlapján.

Újra változik az útépítés miatt a forgalmi rend a Budaörsi úton 2016. március 5-én, szombat délután, az új közúti csomópont építésének munkaterületén. A forgalom továbbra is kétszer három fogalmi sávon haladhat.

– A városból kifelé vezető oldalon a Pannonhalmi úttól a Sasadi útig a kifelé vezető szélső sávok munkaterületté válnak. A munkaterület mellett a három kivezető forgalmi sáv továbbra is biztosított lesz a Budaörsi úti elágazásig, majd két sáv vezet az autópálya felé.

– A középső elválasztó sáv helyén, a forgalmi irányok között az építési munkákhoz kapcsolódóan teljes hosszban munkaterületet alakítanak ki.

– A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca Budaörsi út felőli végét lezárják, az utcákat ideiglenesen csak a hegy felőli oldalról lehet megközelíteni.

– A Bozókvár utcában parkolási tilalom lép életbe 2016. március 5-én reggel 8 órától. A Pannonhalmi út és a Bozókvár utca zsákutca lesz a Bakony utcától. Az élelmiszerbolt parkolója végig megközelíthető marad.

– A Beregszász utca Budaörsi út felőli végét lezárják, az utca az Ugron Gábor utca felől zsákutcává válik az útépítés miatt.

A BKK és Volánbusz megállók elhelyezkedése, kialakítása nem változik. A városközpont felé vezető oldalon jelentős változás nem lesz, a Balatoni út vonalvezetése változatlan marad.

(Budaörsi Infó/BKK)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.