Lemondásra szólította fel a Jobbik dr. Bakó Krisztinát

(Budaörs, 2016. február 26. – Budaörsi Infó) Az elmúlt évekhez hasonlóan a Jobbik Magyarországért Mozgalom Budaörsi Alapszervezete idén is megemlékezést tartott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. A megemlékezés, azonban rendhagyó módon kezdődött, Császárné Kollár Tímea (Jobbik) felszólította dr. Bakó Krisztinát (BFE), hogy mondjon le tisztségeiről.

 

 

A megemlékezés 2016. február 25-én 18 órakor kezdődött a Szakály Mátyás utcánál lévő emlékműnél. Szavalt dr. Györgyjakab Endre, beszédet mondott Császárné Kollár Tímea.

 

16_02_25jobbik_megemlekezes3

dr. Györgyjakab Endre

 

16_02_25jobbik_megemlekezes5

 

 

Császárné Kollár Tímea a megemlékező beszédét megelőzően elmondta, hogy nem teheti meg, hogy nem tesz semmit azok után, ami a 2016. február 24-ei képviselő-testületi ülésen történt.

“Idéznék egy részletet Dr. Bakó Krisztina hozzászólásából, ami 2016. február 24-én a képviselő-testületi ülésen hangzott el a 39. napirendi pont vitája kapcsán, amelynek címe: Elvi döntés a kötelező betelepítési kvóta elutasításáról volt.

 

 

16_02_24_kepviselo_testulet2

Testületi ülés – 2016. február 24.

 

„… vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”

 

16_02_25jobbik_megemlekezes7

 

Felszólítjuk a képviselő-asszonyt, hogy azonnal és nyilvánosan kérjen bocsánatot!

Az, aki magyar emberként így nyilatkozik, hazudozva, mocskolva történelmünket, nem méltó arra, hogy a Közoktatási, Művelődési Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke legyen, így erről a tisztégéről mondjon le.

Még a kommunista történetírás sem süllyedt ilyen mélyre.

A testületi ülésen a polgármester úr levezető elnökként egyértelműen jelezte, hogy Bakó Krisztina kijelentéseivel nem ért egyet, azokat nem tartja helyénvalónak. Bakó Krisztina a BFE színeiben képviselő, amelyre ezek után szintén nem méltó.

Mivel Dr. Bakó Krisztina a Párbeszéd Magyarországért Párt tagja, valamint a Budaörs Fejlődéséért Egyesület (BFE) színeiben nyert egyéni mandátumot, állásfoglalást várunk tőlük arról, hogy azonosulnak-e a képviselőjük által elmondottakkal.”

 

 

16_02_25jobbik_megemlekezes1

A BFE álláspontja a testületi ülésen történtekkel kapcsolatban.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.