Budaörsi NŐ fotókiállítás 2016

(2016. február 26. – Budaörsi Infó) 2016. március 8-án ismét megrendezésre kerül a Budaörsi NŐ fotókiállítás a Városháza aulájában. A 10 bemutatásra kerülő hölgy személyét még homály fedi, viszont a foglalkozásukkal kapcsolatban már van néhány információnk.

 

2015-ben rendezték meg először Budaörsön A Budaörsi NŐ fotókiállítást. A kiállítás 10 olyan helyi nőt mutatott be, akik fontosak a város élete szempontjából és munkájuk, életük példaértékű mások számára. 2016-ban folytatódik ez a különleges képes bemutató.

Az ötletgazda Májer MSE a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az idei évben letisztultabb, és a maga módján ismét formabontó kiállításra készülhetünk.

„Ez a kiállítás nem csupán 10 budaörsi nőről szól, hanem arról, hogy felhívjuk a figyelmet azokra az emberekre, akik köztünk élnek, és szebbé teszik az életünket, ismerjük meg őket kicsit jobban. Az idei kiválasztottak között van író, egészségügyi dolgozó, tanár és még sok érdekes és hasznos foglalkozást űző csodálatos ember.”

2016. március 8-án 18 órakor A Budaörsi NŐ fotókiállításon Csapkovits Andrea sminkes, mesterfodrász és Májer MSE fényképész közös munkáit tekinthetik majd meg. A kiállítás egy hónapig lesz látogatható a Városházán.

A megnyitót követően a kiállított képeket árverésre bocsájtják a Budaörsi NŐ közösségi oldalán és a befolyt összeget egy budaörsi alapítványnak ajánlják fel.

További részletekért kövessék A Budaörsi NŐ közösségi oldalát (facebook.com/abudaorsino).

(Budaörsi INFÓ)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.