A budaörsi Fidesz is lemondásra szólítja fel dr. Bakó Krisztinát

(Budaörs, 2016. február 26. – Budaörsi Infó) 2016. február 24-én ülésezett a képviselő-testület, dr. Bakó Krisztina a 39. napirendi pont vitája kapcsán, amelynek címe: Elvi döntés a kötelező betelepítési kvóta elutasításáról, összefüggést vont a honfoglaló magyarok és a migránsok kapcsán. A Jobbik ezért lemondásra szólította fel. Ehhez csatlakozott a mai napon a budaörsi Fidesz is.

 

 

 

Korábbi cikkünkben olvashatták, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom Budaörsi Alapszervezetének a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján tartott megemlékezése rendhagyó módon kezdődött, mert Császárné Kollár Tímea (Jobbik) felszólította dr. Bakó Krisztinát (BFE), hogy mondjon le tisztségeiről.

 

2016. február 26-án a budaörsi Fidesz sajtónyilatkozatot küldött szerkesztőségünknek, amelyben ők is lemondásra szólítják fel dr. Bakó Krisztinát (BFE).

 

A budaörsi Fidesz sajtóközleménye

 

“A budaörsi Fidesz lemondásra szólítja fel Bakó Krisztinát

 

A „Budaörs Fejlődéséért Egyesület” képviselője gyalázatos felszólalásával méltatlanná vált városunk Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottságának vezetésére, ezért felszólítjuk, hogy mondjon le bizottság elnöki posztjáról.

A korábban az LMP majd az Együtt PM színeiben már kudarcot vallott politikus a február 24-ei testületi ülésen a BFE képviselőjeként a  kötelező betelepítési kvóta elutasításáról szóló vitában ezt találta mondani a honfoglaló magyarokra utalva:

„…ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”

Minden jóérzésű budaörsi nevében visszautasítjuk Bakó képviselő szavait, melyekkel bebizonyította, hogy teljességgel alkalmatlan a bizottság vezetésére.

Felszólítjuk Wittinghoff Tamást, hogy távolítsa el Bakó Krisztinát a bizottság éléről, és határolódjon el az általa a budaörsi közéletbe emelt képviselőnő kijelentésétől. Bakó Krisztinát olyan távol kell tartani a budaörsi közoktatást, művelődést és ifjúságot érintő ügyektől, mint Makó van Jeruzsálemtől.”

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.