A februári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2016. február 16. – Budaörsi Infó) Demonstráció, szelektív hulladék gyűjtés, jubileumi ünnepség, gyógyító futás és még sok érdekes téma várja olvasóinkat a Budaörsi Infó nyomtatott számában. Keressék postaládájukban.

 

 

A Budaörsi Infó ebben a hónapban is friss hírekkel, érdekességekkel készült a budaörsiek számára. Újságunk címlapján és második oldalán a pedagógusok demonstrációjáról olvashatnak. A Budaörsi Hermann Ottó Általános Iskola pedagógusai szülői támogatással úgy döntöttek, hogy csatlakozva a miskolci demonstrációhoz, azzal egy időben, vagyis 2016. február 3-án fáklyás felvonulást, csendes demonstrációt szerveznek Budaörsön. A témával kapcsolatos részleteket megtalálják a Budaörsi Infó Onlineon és a nyomtatott újságunkban is.

 

16_02_budarsiinfo_ujsag (6)

 

A harmadik oldalon egy rövid összefoglalót találnak Budaörs várossá válásának a 30-dik évfordulója alkalmából szervezett ünnepség-sorozatról.

Ugyanezen az oldalon hasznos tudnivalók vannak arról, hogy mi kerülhet a szelektív kukákba. Budaörs Város Önkormányzata és a BTG Nonprofit Kft. sikeres pályázata eredményeképpen továbbfejlesztésre került városunkban a szelektív hulladékgyűjtés. Megéri kicsit utána nézni, hogy hogyan használjuk a tárolókat megfelelően.

 

16_02_budarsiinfo_ujsag (7)

 

Miután a Budaörsi Infó Híres és a Képes oldalainak egyedi megoldását másolni kezdték, úgy döntöttünk, hogy a negyedik és ötödik oldalainkat megújítjuk, így mostantól képes és rövid híreinket egymásba olvasztva találják.

Ajánljuk figyelmükbe a Budaörsi Képes Hírmixet, ahol ebben a hónapban olvashatnak a Virágok vetélkedéséről, egy új szertorna csapatról Budaörsön, Tündik Tamás rangos kitüntetéséről, a Baba-mama klubról és még sok érdekességről, ami az elmúlt hónapban történt városunkban.

 

16_02_budarsiinfo_ujsag (8)

 

A hatodik oldalon Billibók László, egykori budaörsi lakos meséli el nekünk, hogy milyen volt régen a falu, amiben most városlakókként élünk.

 

16_02_budarsiinfo_ujsag (9)

 

Ugyanezen az oldalon olvashatnak Patríciáról, az Illyés Gimnázium diákjáról, akiért nem csak Budaörsön, de az ország több településén is megmozdultak az emberek, szó szerint. A 15 éves kishölgy daganatos beteg, és mivel nagyon szeret sportolni, ezért aki tudja, az a sportolását az ő gyógyulásáért ajánlja fel. Szurkolunk neked Patrícia.

A közjegyző segít cikksorozatunk februári témája az ajándékozási szerződés. Érdemes elolvasni, mert ha a kapott meglepetés meghalad egy bizonyos értéket, akkor van néhány teendő, amiről jó tudni.

A Budaörsi NŐ fotókiállítás idén is megrendezésre kerül 2016. március 8-án 18 órakor a Városháza aulájában. A 10 bemutatásra kerülő hölgy kilétét még homály fedi, viszont a foglalkozásukkal kapcsolatban már találhatnak néhány információt újságunkban.

 

16_02_budarsiinfo_ujsag (4)

 

A februári számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális kiemelt ajánlatát is újságunk hátlapján, valamint az ez évtől érvényes, Budaörs legjobb hirdetési árait is. A megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban 30%-al olcsóbban hirdethet mint korábban!

 

 

16_02_budarsiinfo_ujsag (1)

 

Budaorsi_Info_HIRDETESI_ARLISTA_2016_tol

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.