Meg akarta szúrni

Két férfit fogtak el a pilisvörösvári rendőrök. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Hunor 40 éves és P. Róbert 41 éves pilisszentiváni lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint V. Hunor 2016. február 9-én 18 óra 30 perc és 18 óra 50 perc közötti időben Pilisszentiván egyik utcájában szóváltásba keveredett P. Róberttel. A vita tettlegességig fajult, melynek során a 41 éves férfi ököllel arcon ütötte vitapartnerét, aki ettől a földre esett. V. Hunor az elsődleges orvosi vélemény alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A 40 éves férfi az ütést követően a kezében lévő késsel P. Róbert mellkasa felé szúró mozdulatot tett, mely elől a férfi elugrott. A kés azonban így is elérte a mellkasát, melynek következtében az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett. Tekintettel azonban a szúráshoz használt eszközre illetve a támadott testtájékra, a súlyosabb sérülés kialakulásának reális lehetősége fennállt.

 

A két férfit a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták és a Pilisvörösvári Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.