Pályázatok! – Pályáz(z)atok! – Pályázatok!

(Budaörs, 2016. február 5. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven február első péntekjén újra friss pályázati lehetőségekkel jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

 1. Pályázat:

Pályázat ingyen weboldal elkészítésére, vissza nem térítendő támogatással. Pályázatot benyújthat bármely szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó és magánszemély.

Pályázat zárás időpontja: 2016. március 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: Az Erzsébet program 2016. évi pályázatai közül megjelent az üdülési pályázat nagycsaládosok számára című felhívás.

A pályázat benyújtható: 2016. február 29.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat:

A Shivaji Competition verseny ez évi versenykiírásnak címe: szigetek, delták és emelkedő tengerek. A pályázatra 21 év feletti művészek, építészek, tervezők, kutatók és írók a közvélemény és a politikusok érdeklődését felkeltő animált GIF-ekkel jelentkezhetnek.

Pályázati határidő: 2016. március 10.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat:

Az Ökológiai Intézet Alapítvány pályázatot hirdet Talaj-Élet-Élelem címmel. Olyan pályázati anyagok benyújtását várjuk, melyek földfestékek, természetes anyagok felhasználásával készültek. Alkalmazható technikák: rajzolás, festés, nyomtatás, hengerezés, kaparás, festékszórás, elmosás/kenés, karcolás.

Határidő: 2016. február 19.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

A Get Closer Concerts tehetségkutató versenyt indít Magyarországon működő, jazz zenét oktató közép-, vagy felsőfokú zeneoktatási intézményben tanuló fiatal jazz-zenészek részére.

Nevezési határidő: 2016. február 29.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat:

Kreatív természet- és környezetvédelmi pályázatsorozat 14-28 éves fiatalok számára: Cikkíró-, Land Art fotó-, Gerillakertész-, és Videó pályázat.

A pályázatokat 2016. április 1-ig várják.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat:

A Schwarzkopf Foundation három utazási ösztöndíjat kínál amely fiatalok számára kedvezményes, támogatott utazási lehetőséget biztosít Európában.

A pályázatok benyújtási határideje: 2016 március 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat:

Újra lehet jelentkezni a Snétberger Zenei Tehetség Központba ösztöndíjas diáknak! Ha tehetségesnek tartod magad, vagy csak szeretsz muzsikálni, ha jól bánsz a hangszereddel, ha nyitott vagy a klasszikus zenére vagy a jazzre, ha már elmúltál 12, de nem vagy még 20, ha szeretnél világhírű művészektől tanulni és akarsz jó zenekarban muzsikálni, akkor jelentkezz meghallgatásra!

Bővebb információért kattints ide.

 

9. Pályázat:

Elstartolt a “Vállalkozz itthon, fiatal” elnevezésű, a fiatalok vállalkozóvá válását segítő program a közép-magyarországi régióban. A projekt célja új egyéni vagy mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemléletű 25 év alatti fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására, valamint pénzügyi támogatás nyújtása a vállalkozás induló költségeihez.

Bővebb információért kattints ide.

 

10. Pályázat:

Katona József drámaíró pályázat 2016.

A pályázatok benyújtás határideje: 2016. május 31.
Díjazás: I. díj: 1. 500.000 Ft.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.