Farsangi mulatság a BULÁKE szervezésében

(Budaörs, 2016. február 3. – Budaörsi Infó) 2016. február 2-án a Buda-Környéki Látássérültek Egyesülete (BULÁKE) farsangi klubnapot tartott. Volt zene, tánc, karaoke és farsangi jelmez verseny is.

 

 

Lázár Benedekné a Buláke elnökségi- és a szociális, segítő csoportjának a tagja a Budaörsi Infónak elmondta, hogy fontos, hogy ne csak beszélgetős programokat szervezzenek a látássérülteknek, hanem olyan kikapcsolódási lehetőségeket is, amiben ritkán lehet részük.

 

farsang_bulake 4

Lázár Benedekné

 

“Táncolni, énekelni nem sokszor van lehetőségünk látássérültként, ezért a szokásos havi klubdélutánunkat február hónapban egy farsangi zenés, táncos bolondozással dobtuk fel. Volt jelmezverseny és tombola is.

Negyedik alkalommal szerveztük meg ezt a programot, minden évben aki szeretne az beöltözik, ezt nem tesszük kötelezővé.”

 

farsang_bulake6

 

Az idei jelmezversenyt Ecseri Imre nyerte meg rőzsehordó asszony ruhájával.

 

farsang_bulake9

 

“Idén lesz negyedik éve, hogy átvettem a klub szervezést. Szoktunk irodalmi vetélkedőket is rendezni. Mindig próbálok kitalálni valamit, amivel színesebbé tudom tenni a hétköznapokat.

A tavalyi év során összesen 59 programot szerveztünk. Volt olyan is, hogy a Törökugratót másztuk meg, vagy ellátogattunk egy élményparkba, ahol még a hatvanéves látássérült is kipróbálta az ugrálóvárat, amit addig még soha.”

 

 

farsang_bulake1

 

A továbbiakban is sok izgalmas programot kívánunk!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.