Fontos tudnivalók – Szelektív kukák kiosztása Budaörsön

(Budaörs, 2016. január 9. – Budaörsi Infó) A BTG 2015 januárjában elindította a családi házas ügyfeleinél a papír hulladék és a műanyag hulladék ingatlan elől történő elszállítását zsákos rendszerben. Ezt fejlesztették tovább idén, 2016. április 4-ei kezdettel a szelektív hulladékgyűjtésre beszerzett 120 literes, szürke aljú, sárga fedeles kukák rendszerbe állításával.

 

Az áprilisi kezdésig, az első negyedévben még a zsákos rendszert működtetik: 2016. január 4-én „papír héttel” kezdenek, majd utána a megszokott módon váltakoznak 2016. április 1-ig a „műanyag hetek” és a „papír hetek”.

A kukákat 2016. február 1. (hétfő) és február 27. (szombat) között lehet átvenni a BTG központi irodája melletti ingatlanon, a Deák Ferenc u. 9. szám alatt, az alábbi időpontokban:

 

HÉTFŐ  8 – 18 óra

KEDD  8 – 18 óra

SZERDA  8 – 18 óra

CSÜTÖRTÖK  8 – 19:30 óra

PÉNTEK  8 – 16 óra

SZOMBAT  8 – 13 óra

VASÁRNAP  zárva

 

Az edény kiosztásának menete

A Deák Ferenc utca irányából hajtson be az átadási területre (Deák Ferenc u. 9.).

A területen lévő ideiglenes kiosztási központ irodakonténerében a levélben mellékletként kapott adatlapot a hiányzó adatokkal kitöltve nyújtsa át BTG munkatársainak.

Mutassa fel lakcímkártyáját.

Adategyeztetés után írja alá az adatlapot, amelynek a fénymásolatát a hulladéknaptárral és a tájékoztatófüzettel együtt kapja kézhez.

A szelektív kukát az udvaron szolgálatot teljesítő munkatárs adja át. (A szelektív edény mérete: 560 x 480 mm alapterületű és 930 mm magas.) Kerekét és fedelét átadáskor kérheti külön vagy az edényre szerelve.

Amennyiben úgy érzi, hogy akadályoztatás miatt nem tudja személyesen átvenni a szelektív kukát a fent jelzett négy hét folyamán, kérem, jelentse be igényét az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Személyesen az ügyfélszolgálaton a BTG irodájának nyitva tartási idejében.

Telefonon a +23 420-151 telefonszámon a 2. vagy 3. mellék választásával.

Az ugyfelszolgalat@btg.hu e-mail címen a neve, címe, vevőkódja és telefonos elérhetőségének feltüntetésével.

A BTG honlapján a „SZELEKTÍV KUKA” menüpontra kattintva, a regisztrációs folyamaton végighaladva.

A beérkezett igényeket március elején összegezik, logisztikai sorrendet állítanak fel, amely alapján értesítik a jelentkezőket a kiszállítás lehetséges napjáról.

A kiszállítást március elején kezdik el.

 

(Már lehet igényelni komposztedényeket is! Részletekért kattintson!)

 

(Budaörsi Infó/BTG)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.