Karácsonyi évértékelő – Császárné Kollár Tímea, Jobbik

(Budaörs, 2015. december 24. – Budaörsi Infó) Közeledik az év vége, így arra kértük a polgármestert és a képviselő-testületet alkotó szervezetek képviselőit, hogy értékeljék az elmúlt évet, és osszák meg az olvasókkal karácsonyi gondolataikat.

 

 

Császárné Kollár Tímea, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy  a Jobbik Magyarországért Mozgalom ismét képviselettel rendelkezik Budaörs képviselő-testületében, ismét köszönik a bizalmat választóinknak.

“A BFE nagy többséggel rendelkezik testületben, így a város életét a polgármester vezetésével ők irányítják. A programunk nagy részének megvalósítására nincs esély, mivel a BFE soraiban liberális és baloldali képviselők ülnek.

Az ő céljuk egy „Innovacity”, a miénk egy élhető kisváros, amelyet a nemzeti gondolat, a keresztény szellemiség és a lokálpatriotizmus formál közösséggé. Az elmúlt évben nem értettünk egyet a rendelkezésre álló források elosztásával, ezért egyedüliként nemmel szavaztunk a költségvetésre, függetlenül attól, hogy a város bevétele kevesebb-e vagy sem, ahogyan azt a városvezetés állítja.

Néhány területet kiemelek tevékenységünkből: Sikerült a Tárogató utca teljes útburkolati javítását, felújítását elérnünk. Teljes mellszélességgel továbbra is kiállunk a polgárőrségek támogatása mellett. Szorgalmaztuk, és továbbra is mindent megteszünk a tömegközlekedés színvonalának javításáért, a díjak csökkentéséért. Továbbra is lépéseket teszünk azért, hogy a lőtér ügye nyugvópontra kerüljön.

Jól halad bizonyos természeti területek helyi védetté nyilvánításával kapcsolatban elvégzett munkánk. Szándékunkban állt, hogy alakuljon eseti bizottság a Kőhegy és térsége építési engedélyeinek kivizsgálására, de ezt a városvezetés technikai okokra hivatkozva megakadályozta.

Szeretnénk az ifjúságot minél inkább bevonni a várost érintő döntésekbe, mivel a jövő az övék, ezért előterjesztést nyújtottunk be ifjúsági önkormányzat életre hívására.

Tagtársaim nevében Juhász Gyula soraival kívánunk Áldott Karácsonyi Ünnepeket minden olvasójuknak, szeretetben eltöltött napokat családjuk körében:

„…És valahol csak kétkedő beszédet / Hallok, szomorún nézek, / A kis Jézuska itt van a közelben, / Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen, / S ne csak így decemberben.”

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.