A decemberi Budaörsi Infó a postaládákban – Különleges nyereményjáték!

(Budaörs, 2015. december 15. – Budaörsi Infó) Elérkeztünk az év utolsó lapszámához. A decemberi Budaörsi Infót a napokban megtalálják a postaládájukban. Megéri megnézni!

 

 

Decemberi lapszámunkat egy különleges képrejtvénnyel kezdjük. Az előző hónapokban már láthatták, hogy egy állateledel bolt hirdetett újságunkban. Most ismét a címlap alján láthatnak egy felhívást.

Ha kitalálják, hogy melyik budaörsi kiskereskedésről van szó, és felhívják őket telefonon, majd a Budaörsi Infó jeligével bediktálják az elérhetőségeiket, akkor január elején részt vesznek egy sorsoláson, amin Simon V. László budaörsi író Farkas Bertalan – Az űrhajós dedikált könyvét nyerhetik meg. Ráadásul egy kettő, három és egy ötezer forintos vásárlási utalványt is, amit az állateledel boltban lehet levásárolni.

 

december_budaorsi_info2

 

De nem csak játék, hanem komoly témák is találhatóak a decemberi számban. A lap második oldalán olvashatnak a Kőheggyel kapcsolatos lakossági fórumról, majd a harmadik és negyedik oldalon évértékelőket találnak a képviselő-testületet alkotó szervezetek képviselőitől és a polgármestertől.

 

december_budaorsi_info3

 

Képes oldalunkon felelevenítjük az adventi gyertyagyújtást a betlehemes versenyt és a budaörsi mikulás rendezvényt.

 

december_budaorsi_info4

 

A közjegyző segít sorozatunk decemberi részében az internetes becsületsértéssel kapcsolatban olvashatnak tanácsokat.

 

december_budaorsi_info6

 

Idei állatmentor programunkat sikeresen zártuk. Öcsi, az idős keverék kutya is gazdára talált. Jövőre folytatjuk sorozatunkat, bízunk benne, hogy ismét sikertörténetekről számolhatunk be Önöknek.

 

december_budaorsi_info5

 

Farkas Bertalanról szóló könyv jelent meg Budaörsön. Újságunk hátlapján bővebb információt találhatnak róla, ugyanúgy, mint az ER-BA Gyógymódban történt újabb sikeres gyógyulásról.

 

december_budaorsi_info1

 

A decemberi számunkból érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatról is tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális kiemelt ajánlatát is újságunk hátlapján.

 

Megéri megnézni!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.