„Hulladékgyűjtési rendszer fejlesztése Budaörsön” – Átadták a hídmérleget

(Budaörs, 2015. december 12. – Budaörsi Infó) 2015.  december 11-én a BTG telephelyén a „Hulladékgyűjtési rendszer fejlesztése Budaörsön” című projekt utolsó előtti sajtónyilvános eseményére került sor.

 

 

A BTG telepbejárást szervezett a Kamaraerdei úton, ahol átadásra és bemutatásra került az új hídmérleg. A mérleget Pádár András adta át, a közbeszerzést megnyert cég képviselője.

Szederkényi László a BTG hulladékgazdálkodási referense a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ez a berendezés fogja majd mérni az érkező és a kimenő hulladékok súlyát.

 

btg_sajtotajekoztato_szederkenyi

Szederkényi László

 

“Kialakulóban van a hulladék edényzet kiosztásának a rendszere is. Ezt január első hetében lakossági levél formájában, és a honlapunkon is fogjuk kommunikálni.

Január elsejétől tájékoztatjuk majd a lakosságot a pontos részletekkel kapcsolatban, az edényzetek kiosztása pedig február elsejétől indul.

Az első negyedévében még a tavalyi rendszerben működik majd a hulladékok elszállítása április 1-ig. Ez a dátum az utolsó nap a zsákos szedési rendszerben.”

 

btg_sajtotajekoztato (3)

 

A projekt sajtótájékoztatóval egybekötött záró rendezvénye 2015. december 14-én lesz Budaörs Város Önkormányzatának nagytermében, ahol köszöntőt mond Kálóczi Imre alpolgármester. Összefoglalót a projekt szemléletformáló kampányáról Száraz Lajos tart.

További részletek korábbi cikkünkben:

Túl nagy a lábnyomunk – Fejlesztik a hulladékgyűjtési rendszert Budaörsön

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.