Négy új kerékpárt kaptak a budaörsi triatlonosok

(Budaörs, 2015. december 11. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Triatlon Klub a versenyzői 2016-os riói olimpiára való felkészülésükkel és a támogatói megállapodásukkal kapcsolatban sajtótájékoztatót tartottak 2015. december 10-én Budaörsön.

 

A sajtótájékoztató részt vett Bíró Gyula alpolgármester, aki elmondta, hogy Budaörs átlagon felüli mértékben támogatja a sportot. Amíg más városok költségvetésüknek 1-1,5 százalékával, addig Budaörs ennek a bevételnek a 3%-át fordítja a helyi sport élet fejlesztésére.

A Budaörsi Triatlon Klub részéről jelen volt Vanek Gábor, a Budaörsi Triatlon Klub elnöke, Kovács Zsófia olimpikon – Egyetemi Világbajnokság 1. helyezett, Váltó Világbajnokság 3. helyezett; Vanek Margit – Világkupa 2. helyezett, Váltó Világbajnokság 3. helyezett; Vanek Ákos – Világkupa 1. helyezett, Váltó Világbajnokság 3. helyezett.

Továbbá Horváth Szabolcs marketing koordinátor, a támogató cég részéről és a moderátor Zsiros Mihály, sportmenedzser

A sajtótájékoztatón bemutattak egy közel 1,5 millió forint értékű versenykerékpárt, amit a szponzor gyártó cég ajánlott fel. Bejelentették, hogy a csapat mind a négy tagja kap egy-egy ilyen kerékpárt.

 

triatlon_sajtotajekoztato (2)

A Budaörsi Triatlon Klub legjobb versenyzői a nemzetközi élmezőnyben szerepelnek a világversenyeken. A fent említett négyes a magyar triatlon első felnőtt világbajnoki érmét szerezte meg 2014-ben a Csapat Váltó Világbajnokságon elért 3. helyével.

Harcban vannak a Riói Olimpia kvalifikációjáért.

 

Sok sikert kívánunk.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.