Hétvégi Mikulás invázió Budaörsön

(Budaörs, 2015. december 2. – Budaörsi Infó) Budaörs a 2014-es évben is bővelkedett Mikulásokban, és ebből idén sem lesz hiány. A december 6-ai hétvégén ismét ellepik a várost a piros sapkás ajándékosztók.

 

December 4-én, pénteken 17 órai kezdettel Budaörs Város Önkormányzata Mikulás Ünnepséget tart a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében.

Szombaton a Budaörsi Gazdapiacon már két Mikulás várja a gyerekeket, a vasárnapi Mikulás futáson pedig 300 futó kis Mikulás biztosan lesz.

2015. december 5-én a 8 órakor érkezik a Gazdapiac Mikulása és 330 csokimikulást oszt szét a gyerekek között.

Kilenc órakor jön a segítség: a Vöröskereszt és a Gazdakör Mikulása is felveszi a piros sapkát, és kisebb ajándékokkal lepi meg a legkisebbeket. A Mikulás-dömping a piacon 11 óráig tart majd.

 

gazdamikulas6

2015. december 6-án rendezik meg az I. Mikulás futást Budaörsön. A futóknak előzetesen kellett regisztrálniuk magukat, így már közel 300 futó biztosan „nekifut” a távnak.

A rajtszámok felvétele 12 órakor lesz, a rajt pedig 13 órakor. Aki teheti, az hozza magával a mikulás sapkáját.

Ezen a napon 12 órától a Városi Sportcsarnok aulájában ajándékgyűjtő pontot nyit a helyi Vöröskereszt és várja azokat az adományokat, amiket még aznap este 18 órától fognak kiosztani a rászorult családok részére a Deák Ferenc utca 12. szám alatt.

 

mikulasfutas

 

Idén is, mint mindig jó lesz gyereknek lenni Budaörsön, többszörösen is.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.