Újabb két tűzeset Budaörsön

(Budaörs, 2015. november 2. – Budaörsi Infó) Két faház gyulladt ki vasárnap délután Budaörsön a Szajkó utcában, értesült a Budaörsi Infó. Nem zárható ki, hogy gyújtogatás történt, így az új esetek összefügghetnek azokkal, amelyeket az utóbbi másfél évben egy rejtélyes gyújtogató számlájára írnak a hatóságok – írta meg vasárnap az Origo.

 

Petró Tibor a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a tűzesetek vasárnap délután történtek Kamaraerdőben a Szajkó utcában.

“Két faház gyulladt ki, az egyik teljesen kiégett amire kiértünk, a másik pedig félig. A faházak erdőszéli, nyaraló övezetben találhatóak, nem voltak lakottak, így személyi sérülés nem történt.”

A mostani eseteket még nem vizsgálták ki, a korábbi bűncselekmény-sorozatnak gyanúsítottja ugyan egyelőre nincs, de a rendőrség október 6-án körözést adott ki: szemüveges, bukósisakos férfit keresnek az esetekkel kapcsolatban.

 

gyujtogato_gyanusitott_budaors2_2015okt

 

Eddig közel harminc nyaralót gyújtott fel, a rendőrség és Budaörs vezetése együtt egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel. Erről bővebben:

Budaörsi tűzesetek – Ő lehet a gyújtogató, félmillió a nyomravezetőnek

Budaörs plusz félmilliót ajánl a frankhegyi gyújtogatás nyomravezetőjének

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.