TÖKJÓ – Tökfaragó verseny a Budaörsi Gazdapiacon

2015. október 24-én tökfaragó verseny lesz a Budaörsi Gazdapiacon. A verseny reggel 9 órakor kezdődik, a pályaművek elbírálására 10,30 kor kerül sor.

 

 

A szervezők a helyszínen biztosítanak asztalt, és természetesen tököt is a vállalkozó kedvű budaörsiek számára, viszont faragószerszámról mindeninek magának kell gondoskodnia.

A győztes egy ajándékkosarat nyer, amit Kisberk Balázs, a Zsámbék-medence és térsége Gazdakör elnöke fog átadni.

„A Zsámbék-medence és térsége Gazdakör törekszik arra, hogy minél több különleges eseménnyel fűszerezze meg a budaörsiek életét.

Programjainkkal azt szeretnénk elérni, hogy ne csak a magyar termékeket népszerűsítsük, hanem egy olyan közösségi teret is létrehozzunk, ahová szívesen látogatnak ki az emberek.

Nagyon fontos a párbeszéd, a személyes kommunikáció. Hol máshol is lehetne jobban megbeszélni, hogy mi történt a héten, mint a piacon.

Amíg a gyerekek tököt faragnak, addig a felnőttek eltudják intézni a bevásárlást, és természetesen kicserélhetik az éppen aktuális receptötleteiket, vagy megoszthatják egymással a heti történéseket.

A Gazdapiac számunkra nem csak egy árusító hely, hanem egy olyan közösségi színtér, ami ismét visszahozhatja a pezsgést Budaörs életébe. Mi ezért dolgozunk.” – mondta el Kisberk Balázs.

 

A tökfaragó versenyre lehet nevezni otthon készített tökkel is! A lényeg, hogy a pályamunkák legkésőbb 10,30-ra megérkezzenek a piacra.

 

 gazdapiac_tokfaragas

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.