Tovább tart nyitva az 1-es Posta – tudatta az alpolgármester az ismerőseivel

(Budaörs, 2015. október 17. – Budaörsi Infó) “Hosszabb nyitva tartás a budaörsi postán!” – olvashattuk tegnap Kálóczi Imre közösségi oldalán. Nézzék meg cikkünkben, hogy mit osztott meg az alpolgármester az ismerőseivel.

 

“Számos lakossági panasz érkezett az elmúlt hónapokban, miszerint a budaörsi „főposta” (Budaörs 1. Posta) túl korán zár, így munkából hazaérve sokan nem tudják átvenni a küldeményeket, tértivevényes leveleket.

Ezen problémára megoldást keresve egyeztettem a Magyar Posta Zrt. részéről Kocsis István hálózati igazgató úrral, aki megvizsgálta helyzetet, és arról tájékoztatott, hogy valóban érzékelhető a késő délutáni forgalom növekedése, így kísérleti jelleggel hétfőtől (2015. október 19-től) három hónapig minden hétfőn és csütörtökön hosszabbított nyitva tartással, 19:00 óráig fogadják az ügyfeleket.

Igazgató Úrral megállapodtunk abban, hogy a 3 hónap letelte után (2016. január 19.) megvizsgáljuk a tapasztalatokat, és közösen egyeztetünk a végleges nyitva tartásról. Ezúton is szeretném megköszönni neki minden budaörsi nevében az ügyhöz való konstruktív hozzáállását!

A lakosoknak pedig ígérem, hogy amennyiben tényleges igény mutatkozik rá, úgy azon leszek, hogy a jövő évtől minél több napon, minél tovább legyen nyitva a budaörsi posta!”

 

A témával kapcsolatban hivatalos tájékoztatást még nem kaptunk.

 

(forrás: Facebook)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.