Verekedő fiatalokat fogtak el

A budaörsi rendőrök két fiatalt fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves budaörsi, valamint egy 15 éves törökbálinti férfi ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves fiatal 2015. október 10-én 0 óra 10 perc körüli időben egy budaörsi téren előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett 15 éves ismerősével. A 17 éves gyanúsított lökdösni, fojtogatni kezdte ismerősét, amelyre a 15 éves fiú úgy reagált, hogy több alkalommal megütötte idősebb ismerősét a hasán, hátán, illetve a fején, amelynek következtében annak az orra vérezni kezdett, illetve a földre esett. A helyszínen tartózkodó közös ismerőseik több alkalommal megkísérelték szétválasztani őket, a 17 éves fiút a helyszíntől távolabb kísérték, aki visszament a 15 éves fiatalhoz és tovább folytatta a dulakodást, ismételten lökdöste és a verekedés folytatására provokálta.

rendorsegi_hirek

A budaörsi rendőrök a 17 éves helyi fiatalt a helyszínen, míg a 15 éves törökbálinti fiút a helyszín közelében fogták el. A 17 éves fiú hátizsákjában nagyobb mennyiségű gyógyszert, míg a 15 évesnél 3 üres gyógyszeres üveget, valamint egy műanyag tároló dobozt találtak különböző tablettákkal.

Ezt követően mindkét fiatalt a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 17 éves fiúval szemben alkalmazott drog gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, így ellene kábítószer fogyasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indul eljárás.

A fiatalok ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

rendorsegi_hirek3

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.