Budaörs plusz félmilliót ajánl a frankhegyi gyújtogatás nyomravezetőjének

(Budaörs, 2015. október 6. – Budaörsi Infó) Ismeretlen tettes vagy tettesek az év eleje óta 30 hétvégi házat gyújtottak fel Budaörs frankhegyi területén. A sikeres nyomozást elősegítendő Budaörs város önkormányzata félmillió forintot ajánl fel a nyomravezetőnek – áll a Budaörsi Infónak megküldött önkormányzati közleményben.

 

A Frankhegyen élőket, és persze egész Budaörs lakosságát január óta tartja félelemben egy ismeretlen gyújtogató, vagy gyújtogatók. A rendőrség jó ideje nagy erőkkel nyomoz a tettesek után.

A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a nyomozók keresik a képen látható férfit:

 

gyujtogato_gyanusitott_budaors_2015okt

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, hogy elősegítse a nyomozást.

Budaörs város önkormányzata szintén félmilliós összeget ajánl fel annak, aki hatékonyan segíti a nyomozást.

A díjkitűzés összege – a rendőrségé és az önkormányzaté – annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Budaörs város önkormányzata reméli, hogy a nyomravezetői díj is segít abban, hogy véget érjenek a gyújtogatások a Frankhegyen.

 

Aki az ismeretlen tettes kilétéről, illetve  a képen látható személyről  vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon vagy hívja telefonon a  06-1-236-28-83-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.