Új ügyvezető a Budaörsi Kézilabda Klub élén

(Budaörs, 2015. szeptember 24. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Kézilabda Klubnak 2015. szeptember 1-től új ügyvezetője van Vörös Ádám személyében. Azon felül, hogy Budaörsön lakik sok mindent nem árult el magáról, de hogy mi az ő feladata, cikkünkből megtudják.

 

Vörös Ádám idén szeptember óta ügyvezetője a Budaörsi Kézilabda Klubnak. A Klub egy gazdasági társaság, amelynek két fő feladata van. Az egyik az NB1-be való szereplés és annak szervezése, a másik az utánpótlás csapat menedzselése, illetve a kézilabda sport népszerűsítése a városban.

“Alapvetően gazdasági feladatokat látok el ebben a cégben, szponzorokat és támogatókat gyűjtök. Én vagyok a munkáltatója az itteni munkavállalóknak, viszont a szakmai dolgokat nem én intézem, hanem a szakmai igazgató.

Nem én mondom meg, hogy hogyan kell játszani a lányoknak vagy hogy kit igazoljunk le, viszont én gondoskodom arról, hogy az itt dolgozók fizetése és a közüzemi számlák ki legyenek fizetve.

Az én célom az, hogy racionalizáljunk, és az NB1-es csapat mellé egy NB1-es irodát építsünk fel. Egy olyan gazdasági és adminisztratív háttérrel, ami igazából nem kell, hogy látványos legyen, csak hatékonyan működjön.”

 

Mi az alapelvek mentén dolgoznak majd a következő időszakban?

“Nagyon nagy utánpótlás bázisa van a kézilabdának. Jelenleg ez az egyik legnépszerűbb sport Budaörsön. Több mint 350 gyerek űzi ezt a sportot nálunk. Viszont mi csak és kizárólag magyar játékosokban gondolkodunk. Mi ebben szeretnénk erősek lenni. Még akkor is, ha ez nem feltétlenül az első helyre fog minket felrepíteni az NB1-es tabellán.”

 

Hogyan lehet a Budaörsi Kézilabda Klubbot támogatni?

“A kormány 2011-ben elindította a társasági adón keresztüli sport célú támogatás rendszerét, így minden nyereséges budaörsi vállalkozás tudja támogatni a sportot úgy, hogy adókedvezményre lesz ezáltal jogosult.”

 

Köszönjük a beszélgetést! Sok sikert az új munkájához!

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.