Cáfolja a Kormányhivatal, hogy menekülttábort létesítene Budaörsön

(Budaörs, 2015. szeptember 25. – Budaörsi Infó) 2015. szeptember 23-án a budaörsi képviselő-testületi ülésen két fő kivételével minden képviselő jelen volt. Viszont még a napirendek megtárgyalása előtt kivonultak a helyi Fidesz önkormányzati képviselői a teremből, majd nem sokkal később azon kaptuk magunkat, hogy a testület döbbenten értesül arról, hogy akár menekült tábor is épülhet Budaörsön a város központjában. Erről részletesen írtunk korábbi cikkünkben.

 

 

A Fidesz-KDNP frakció a fentiekkel kapcsolatban sajtóközleményt küldött lapunknak, amelyet Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének válaszával együtt jelentettünk meg.

A történtek kapcsán élénk vita bontakozott ki a közösségi oldalakon.

Nagyon sok budaörsi felháborítónak tartja, hogy egyáltalán felvetődhetett az – a vélemények többsége szerint mintegy “zsarolásként” -, hogy Budaörsön menekülttábor létesüljön.

A Kormányhivatal ezzel kapcsolatban cáfolatot juttatott el a Budaörsi Infónak:

„A Pest Megyei Kormányhivatal nyomatékosan kijelenti, hogy nincs és nem is volt szándékában sem Budaörsön, sem más Pest megyei településen menekülttábor céljára ingatlant bérbe venni.

A Pest Megyei Kormányhivatal határozottan kér minden érintettet, hogy ne tegyenek megalapozatlan és valótlan kijelentéseket a Pest Megyei Kormányhivatal tevékenységével kapcsolatban.”

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.