“Sok szív egy lélekért!” – Adománygyűjtést szervez a Budaörsi Kézilabda Club

(Budaörs, 2015. szeptember 24. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Kézilabda Club adománygyűjtést szervez, a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány által támogatott daganatos, leukémiás gyerekeknek és családjaiknak. Az adománygyűjtés a hétvégi Budaörs – Győri Audi ETO KC NBI-es női bajnoki kézilabda mérkőzésen veszi kezdetét 2015. szeptember 27-én, 18:00 órakor a Budaörsi Sportcsarnokban.

Akik eddig a kezdeményezés mellé álltak és ereklyéket ajánlottak fel:

Győri Audi ETO KC BL győztes női kézilabda csapata,
FTC-Rail Cargo Hungaria KEK győztes női kézilabda csapata,
Fiola Attila a Puskás Akadémia FC válogatott labdarúgója.

 

A Budaörsi Kézilabda Club két évvel ezelőtt gyűjtést szervezett egy négy éves daganatos kislány, Balogh Boglárka részére. Sajnos a kislányon nem segítettek a különböző műtétek és alternatív terápiák.

Bogi szülei, hasonló betegségben szenvedő gyermekek és családjaik megsegítésére létrehoztak egy alapítványt, mely a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány nevet kapta. Az alapítvány célja, hogy daganatos, leukémiás gyermekeknek és családjaiknak nyújtson segítséget.

A támogatók által felajánlott mezekre/labdákra interneten lehet majd licitálni egy hónapon keresztül, emellett a Budaörsi Kézilabda Club lehetőséget biztosít minden hazai mérkőzésén pénzadomány gyűjtésére.

Az ünnepélyes átadóra 2015. november 18-án 18:00 órakor kezdődő, Ferencváros elleni hazai mérkőzés alkalmával kerül sor.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.