Véget vetett a bulinak

A budakeszi rendőrök egy 42 éves helyi férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. János 42 éves budakeszi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. szeptember 19-én 21 óra körüli időben a budakeszi ingatlanjában külön kialakított lakrészben, az ott albérletben lakó és felügyelet nélkül hagyott kiskorú gyermek által rendezett összejövetelről távozásra szólította fel az ott megjelent személyeket. Ezt követően a fiú kulcsát magához vette, majd az albérlője gyermekét az általuk használt lakrészbe zárta.

A sértettet – 30-45 perccel később – a hazaérkező édesanyja engedte ki. A lakrésznek külön bejárata nem volt, így a sértettnek nem volt lehetősége arra, hogy távozzon a lakásból. Ezáltal a 42 éves helyi férfi a fiatalkorú személyt a mozgásában, helyváltoztatásában vagy a tartózkodási hely szabad megválasztásában korlátozta, akadályozta.

Jánost a budakeszi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.