Egy parkban verte meg ismerősét

A budaörsi járőrök egy 39 éves helyi férfit fogtak el, aki egy ismerősét bántalmazta. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Tibor 39 éves budaörsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. szeptember 18-án 16 óra 30 perc körüli időben Budaörsön, a közterületen – eddig ismeretlen okból – szóváltásba keveredett egyik ismerősével, akivel azt megelőzően egy társaságban italozott. K. Tibor először egy alkalommal hátba rúgta a sértettet, aki ettől a közeli padra esett, majd onnan felemelte és a földre lökte. Ezt követően több alkalommal fejbe, majd hátba rúgta. A férfi a bántalmazástól – az orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, azonban tekintettel a támadott testtájékra és a támadás erejére akár súlyosabb sérülés is bekövetkezhetett volna.

Tibort a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.