Ismét együtt Harry herceg és Cressie, a volt barátnő – legalábbis a születésnapi bulin

Ismét összejött Harry herceg és volt barátnője, Cressida “Cressie” Bonas – legalábbis Harry születésnapi bulijára.

 

A The Sun, a legnagyobb olvasottságú brit bulvárlap csütörtökön idézett bennfentes forrásai szerint azonban valószínűleg többről van szó, mint Harry 31. születésnapjának közös megünnepléséről.

A herceg – II. Erzsébet királynő unokája, az ötödik a brit trónutódlási sorban – a The Sun beszámolója szerint az előkelő nyugat-londoni Chelsea kerület egyik exkluzív pubjába hívta barátait minapi születésnapi partijára, és a bulin váratlanul megjelent a 26 esztendős Cressie is.

Az estét együtt töltötték, és bár hajnalban külön távoztak, Harry barátai azt mondták a brit lapnak, hogy a herceg meghívta volt barátnőjét londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába az utóbulira.

Mindez a The Sun forrásai szerint az eddigi legegyértelműbb jele annak, hogy Harry és Cressida Bonas – aki egyre felkapottabb színésznőként keresi kenyerét – megpróbálja helyreállítani másfél éve véget ért románcát.

A tavaly áprilisi szakítás híre igen váratlan volt, ugyanis a brit sajtó akkoriban már hónapok óta csak az eljegyzés bejelentésének időpontját találgatta. E spekulációkat látszott alátámasztani, hogy Cressida Bonas nem sokkal korábban eltölthetett egy hétvégét Harryvel II. Erzsébet királynő téli rezidenciáján, az angliai Sandringham kastélyában. Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy Cressida és Harry kapcsolata megkapta az uralkodói jóváhagyást, és innentől nem lett volna akadálya a frigynek.

A szokásjoggal felérő rituálé alapján ugyanis meghívást csak olyan hercegi barát vagy barátnő kap a királynő valamely hivatalos rezidenciájára, akit a királyi család elfogad majdani hitvesként.

Cressida Bonast és Harryt Eugénia hercegnő – András hercegnek, a királynő másodszülött fiának leánya – mutatta be egymásnak három éve. A kapcsolat azonban csak lassan bontakozott ki, mivel Cressida egybehangzó brit sajtóértesülések szerint már akkor is tartott attól, hogy a királyi család tagjává váljon. Később azonban állítólag túltett e félelmein, és kész lett volna Harry oldalán az oltár elé vonulni, bár eljegyzésről és esküvőről hivatalosan soha nem esett szó.

Harry herceg előző nagy szerelme a zimbabwei születésű dél-afrikai szőke szépség, Chelsy Davy volt. Chelsy és Harry hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.