„Állatmentor” programot indított a Budaörsi Infó

(Budaörs, 2015. szeptember 18. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó „Állatmentor” programot indított. Kéthetente/havonta újabb és újabb árva kisállatokat fogunk bemutatni, akik a Budaörsi Állatmenhely lakói és egy új gazdin kívül nincs más vágyuk. Kövessék nyomon sorozatunkat, és legyenek önök is mentorok. Osszák meg cikkeinket, hogy a gazdik és gazdikeresők mihamarabb egymásra találhassanak.

 

„Állatmentor” programunkba bárki becsatlakozhat, aki úgy érzi, hogy tudna segíteni abban, hogy az árva állatok családot találjanak maguknak. Rendszeres, eredményes munka esetén tiszteletbeli mentor oklevelet kapnak a legügyesebb segítők. (Jelentkezés és bővebb felvilágosítás: budaorsiinfo@gmail.com).

 

budaorsiallatmenhelymacska4

 

Programunk azonban nem fejeződik be ott, hogy bemutatunk egy kisállatot és átadjuk a leendő gazdinak, hanem a későbbiekben is beszámolunk majd róla, hogy hogy van a kis pártfogoltunk.

Mentor programunk első kiszemelt gazdikeresője Kitti, a fekete cica, aki már két kombinált oltást kapott. Amit tudni lehet róla, hogy testvéreivel együtt találták, és jelenleg 4-5 hónapos lehet. Amikor meglátta, hogy még holmi kakasok is lehetnek a Budaörsi Infó lapjain, igencsak zokon vette, de szerencsére megbékélt, amikor megtudta, hogy ebben a hónapban ő lesz a Budaörsi Infó sztárja.

 

budaorsiallatmenhelymacska3

 

Bosnyák Edit a Budaörsi Állatmenhely munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy fekete cicának lenni a mai világban nem túl jó ómen. A gazdijelöltek inkább a tarka és vörös macskákat keresik, babonából nem választanak feketét.

 

Bosnyák Edit Menhely

Bosnyák Edit

 

Így Kitti elég nehéz helyzetben van annak ellenére is, hogy egész nap dorombol és bújós kismacska. Kitti nem túl boldog, hogy lefeketézik. Szerinte azok a kétlábúak, akik holmi babona miatt nem választják őt fel se fogják, hogy pont ezért lehetnek balszerencsések.

 

budaorsiallatmenhelymacska11

 

Kitti még Budaörs Város Önkormányzatáig is elsétált, hátha egy menettel megoldja ezt a „gazdi problémát”, ha már mi nagyon okos felnőttek nem voltunk rá képesek, viszont sajnos még csak az ajtó sem nyílt ki neki jelenlegi  viszonylag „alacsony pozíciója” miatt, így kint rekedt.

 

budaorsiallatmenhelymacska16

 

Sok törődést és foglalkozást igényel, egy igazi egyéniség. Nem olyan gazdit szeretne aki csak néha napján ránéz, neki szerető és gondoskodó ember szolgára van szüksége.

 

budaorsiallatmenhelymacska8

 

A Budaörsi Állatmenhelyen fogadja az érdeklődőket előzetes bejelentkezés esetén. 8,30 és 15,30 között lehet vele hét közben találkozni. A Menhely vagy a Budaörsi Infó facebook oldalán kell időpontot kérni, vagy budaorsiallatmenhely@gmail.com e-mail címen.

Amíg nem érkezik meg a gazdijelölt, addig Kitti csak vár…

 

budaorsiallatmenhelymacska12

és vár…

budaorsiallatmenhelymacska10

és vár…budaorsiallatmenhelymacska9

és vár..

budaorsiallatmenhelymacska6

 

Gazdijelöltek lehet jelentkezni Kitti kiszolgáló személyzetének! Fizetés nincs, csak állandó munka. Cicaetetés és törődés a hét minden napján. Ezért cserébe viszont Kitti hiába fekete, mégis színesebbé varázsolja majd a hétköznapokat.

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.