NB II: nagyon kikapott a Gyirmót Budaörsön

A labdarúgó NB II 6. fordulójában a listavezető Gyirmót FC Győr 4–1-es vereséget szenvedett szombaton a Budaörs otthonában.

 

A labdarúgó NB II 6. fordulójában a listavezető Gyirmót FC Győr 4–1-s vereséget szenvedett a Budaörs otthonában úgy, hogy Bene Ferenc együttese kilenc játékossal fejezte be a mérkőzést.

A gyirmóti honlap beszámolója szerint a hazaiak első lehetőségüket kihasználták, Csobánki Ádám bal oldali lövése megpattant és Somogyi Csabának kapujában kötött ki.

Nem sokat kellett várni az egyenlítésre, Völgyi Dániel jobb oldali szöglete után középen Lázár Patrik vágta közelről a kapuba a labdát.

A Budaörs újítani tudott, a 31. percben Nagy Tamás jobb oldali szabadrúgása után a középen érkező Bogáti Péter fejelt a léc alá.

A gyirmótiak gondjai a szünet után tovább szaporodtak, hiszen Völgyi megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott, sőt, három perccel később a játékvezetővel való perlekedés miatt Simon Attila is mehetett zuhanyozni.

Ezután pedig jöttek az újabb budaörsi gólok, előbb Papp Máté lőtt a léc alá, majd Varga Bence hámozta át magát a védelmen és lőtt 11 méterről a kapu jobb oldalába. Ezzel megszületett a forduló legnagyobb meglepetése, a Budaörs óriási vereséget mért a Gyirmótra, amely elveszítette veretlenségét és első helyét is – írta a Nemzeti Sport.

 

BUDAÖRSI SC–GYIRMÓT FC GYŐR 4–1 (2–1)

Budaörs, 350 néző. Vezette: Takács János (Szert Balázs, Kulcsár Judit)

BUDAÖRS: Szentpéteri – Horváth L (Ódé, 69.), Tányéros Á., Hegedűs J., Lajer – Csobánki, Nagy T. – Marques-Airosa (Csillag D., 68.), Bogáti, Papp M. – Szabó V. (Varga B., 63.). Vezetőedző: Miskei Attila

GYIRMÓT: Somogyi Cs. – Nagy S. (Kiss M., a szünetben), Lázár P., Balogh B., Völgyi – Bori, Madarász (Présinger, 68.) – Simon András (Tóth N., 64.), Vass P., Paku – Simon Attila. Vezetőedző: Bene Ferenc

Gólszerző: Papp M. (1–0) a 10., Lázár P. (1–1) a 18., Bogáti (2–1) a 31., Papp M. (3–1) a 65., Varga B. (4–1) a 68. percben

Kiállítva: Völgyi D. (második sárga lap után) az 52., Simon Attila (megsértette a játékvezetőt) az 55. percben

 

Miskei Attila: Álmosan kezdtük a mérkőzést, nagyon nehezen lendültünk játékba. A szünetben rendeztük a sorokat, és az egész csapat egy emberként küzdött. Büszke vagyok játékosaimra, mert az egyik bajnokesélyest győztük le.

Bene Ferenc: Az ötvenedik percig szoros mérkőzés volt, jól játszottunk, de kihagytuk a helyzeteinket, míg az ellenfél értékesítette. Két fegyelmezetlenség kiállításhoz vezetett, ilyesmit a klubjára valamit is adó játékos nem tehet.

 

(forrás: Nemzeti Sport, fotó: facebook)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.