A szeptemberi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2015. szeptember 12. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a Budaörsi Infót mint mindig, most is megtalálható Budaörsön 10 000 postaládában. Friss hírek, tények és vélemények. Megéri megnézni!

 

A címlapunkon ezúttal a Budaörsön is átvonuló menekültekről olvashatnak.

A második oldalon Mák Éva receptkülönlegességét találják, amely segítségével könnyebben tudnak szőlős pitét készíteni. Ugyanezen az oldalon találják a legutóbbi képviselő-testületi ülés döntéseit is.

 

budaorsiinfo_szeptember

Módosult a 288-as és 289-es buszok menetrendje, és a BKK módosította a budaörsi buszok útvonalát, valamint új járatokat indított. A menetrendekről újságunk 3-dik oldalán olvashatnak.

Az iskolakezdéssel kapcsolatban Orosz László c.r. alezredes Bűnügyi Osztályvezető nyilatkozott nekünk. A vele készült teljes interjúját hamarosan megtalálják internetes hírportálunkon is.

 

budaorsiinfo_szeptember6

Híres és Képes oldalunkra ismét a budaörsieket érintő legfontosabb történésekről számolunk be. A Képes oldalon található fotókhoz tartozó cikkeket olvassák el a www.budaorsiinfo.hu-n.

 

budaorsiinfo_szeptember5

A hatodik oldalon a Budaörsön indított ‘Babagenetika’ mozgalomról találnak bővebb információkat. Sevcsik M. Annát kérdeztük a terveiről és elképzeléseiről a témával kapcsolatban.

 

budaorsiinfo_szeptember4

A közjegyző segít rovatunkat a hetedik oldalon folytatjuk. Mostani témánk a magánkölcsön.

 

budaorsiinfo_szeptember3

 

A szeptemberi számunkból számtalan érdekes üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatról is tájékozódhatnak.

Az újonnan megnyílt számítógépes bolttól és az agykontrolltól, az állásajánlatokon át egészen az etyeki ökörsütésig. A tűzifavásárlástól a használaton kívüli autók elszállításán keresztül egészen a Szent Benedek Iskola hasznos képzési lehetőségeiig.

Hirdetéseink között van egy felhívás, amelyben egy baleset szemtanúját keresik.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális ajánlatát is újságunk hátlapján. A Városi Ifjúsági Klubban A kis hableány kerül bemutatásra hamarosan.

 

budaorsiinfo_szeptember2

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.