Hétfőn ismét változik a közlekedési rend a Budaörsi úton

A Budaörsi úti felújítás részeként újabb szakaszon kezdődik meg a munka, ezért hétfő reggeltől ismét változik a közlekedési rend – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel. A belváros irányába a BKK az Egér utat javasolja alternatív útvonalként.

 

    A közlemény szerint a Budaörsi út kifelé vezető oldalán a Zólyom köz és a Petőfi laktanya közötti szakaszon a szélső sávot lezárják. A munkaterület mellett csak egy forgalmi sáv lesz járható, a másik sáv átkerül a befelé vezető oldal útpályájára. Így – az eddigi tereléshez hasonlóan – a városból kifelé vezető irányban összesen két forgalmi sávon, befelé pedig egy forgalmi sávon tudnak közlekedni a járművek.

    Emellett a befelé vezető oldalon, a Pannonhalmi út és a Nagyszőlős utca feletti felüljáró közötti szakaszon a szélső sáv lezárása mellett kezdődik meg a felújítási munka. Itt a munkaterület mellett három sáv, míg a felüljáró felhajtójára eső szakaszon a két sávból csak egy lesz járható.

    Felhívták a figyelmet arra, hogy a BKK honlapján, illetve a kozut.bkk.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok akár interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen – írta a BKK.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.