Félmaraton Budaörsön

(Budaörs, 2015. augusztus 23. – Budaörsi Infó) A szervezők 2014-ben megálmodták és megvalósították az első Budaörs Félmaraton Futófesztivált. Az idei évben kizárólag a névadó szponzor változik, a tartalom azonban marad! Szeretnék, hogy a tavalyi több mint 500 induló az idén visszatérjen és még legalább ennyien csatlakozzanak az eseményhez és teljesítsék a félmaratoni távot itt Budaörsön. 

 

A futás népszerűsítésén túl szeretnék felívni a figyelmet a környezettudatos életmódra, mely szerves részét kell, hogy képezze életünknek úgy, mint maga a mozgás is. Ezért a rendezvény keretén belül a helyszínen újrahasznosítható italos palackokat gyűjtenek, így védve a természetet.

Mindenki, aki Pet palackot hoz magával és leadja az erre a célra kijelölt helyen, nyereményjátékon vesz részt, melynek fődíja 2 éjszaka egy 4 csillagos hotelben, 2 fő részére.

 

Távok

– félmaraton egyéniben (21 km)
– félmaraton csapatban (3×7 km)
– gyermek mini maraton (2 km)

 

Minden nevező sport pólót kap ajándékba, továbbá oklevelet, energia italt, csuklópántot és egy sport balzsamot vehet át a rajtcsomagban.

Sok neves sportoló és művész állt a szervezők mellé már az első évben is, hogy egy jó cél érdekeit képviseljék: Kovács “Kokó” István, Székely Bulcsú, a Játékszín színészei és még sokan mások! Ők ismét eljönnek.

 

Időpont, helyszín

Időpont: 2015. augusztus 30.

Rajt/Cél: Budaörs, Hársfa u 29. (1. sz. Általános Iskola)

Rajt időpontja: 9:00

Nevezés 2015. július 1-jétől!

 

Nevezés

Egyéb információért vagy bármilyen kérdéssel forduljon a szervezőkhöz a budaorsfutas@gmail.com címen (nevezési díj van).

A Félmaraton alkalmával 2015. augusztus 30-án parkolni lehet a Budaörsi Uszoda mögötti parkolókban (2040 Budaörs, Hársfa u. 6.), az 1. sz. Általános Iskola melletti parkolókban (2040 Budaörs, Hársfa u. 29.) és a szerviz úton erre a célra kijelölt helyeken.

A parkolók megközelíthetőek az autópálya felőli szerviz úton 8.00 óráig teljes szélességben, majd egy sávban a verseny teljes ideje alatt.

A forgalom a Hársfa u., Törökbálinti út és a Stefánia u. felől le lesz zárva.

 

(forrás: budaorsfutas.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.