Az augusztusi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2015. augusztus 11. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap és a közösségi médiák még mindig a Kőhegyen zajló építkezéstől hangosak. Hírportálunkon és nyomtatott újságunkban is olvashatnak bővebben a témával kapcsolatban. Megéri megnézni.

 

A nyomtatott újságunk második oldalán a képviselő-testületi ülésen elhangzott döntésekről találnak egy rövid összefoglalót. A harmadik oldalon, pedig a napirend előtti hozzászólásokból emeltünk ki egyet, ami most aktuális, hiszen a Levendula utcai óvoda ügye még mindig nem zárult le.

 

budaorsiinfo_augusztus5

Híres és Képes oldalunkon megtalálhatják a fontos, budaörsieket érintő híreinket. A BKK járatok várható változásairól a negyedik oldalon olvashatnak bővebben.  A Képes oldalon található fotókhoz tartozó teljes cikkeket hírportálunkon olvashatják.

 

budaorsiinfo_augusztus4

 

A következő oldalon a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökével készített interjúnkat találják, amiben a frankhegyi helyzetről, utakról beszélgettünk.

Változik a szelektív hulladékgyűjtő rendszer Budaörsön, erről egy rövid összefoglalót szintén ezen az oldalon találnak.

 

budaorsiinfo_augusztus3

 

A közjegyző segít rovatunk tovább folytatódik. Ebben a hónapban a fizetési meghagyás a téma.

 

budaorsiinfo_augusztus2

 

Az augusztusi számunkból számtalan érdekes üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatról is tájékozódhatnak.

Az újonnan megnyílt számítógépes bolttól és az agykontrolltól az állásajánlatokon át egészen a jazztánc és klasszikus balett tanfolyamokig.

A tűzifavásárlástól a használaton kívüli autók elszállításán keresztül egészen a Szent Benedek Iskola hasznos képzési lehetőségeiig.

Megtalálják még a hó végi Budaörs napjának programjait és a Budaörsi Latinovits Színház bérlet-ajánlatait is!

Megéri megnézni!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.