Családi kutyás sportnap lesz Budaörsön

(Budaörs, 2015. augusztus 3. – Budaörsi Infó) 2015. szeptember 13-án családi kutyás sportnap lesz Budaörsön a Kamaraerdőn, a budaörsi Önkormányzat támogatásával.

 

A program szervezője a Nyimi-Lovas és Kutyás Terápiás Közhasznú Egyesület. Több támogatóval együtt Országos Agility Kupaversenyt szerveznek Budaörsön, amely egyben jótékonysági verseny is a Magyar Agility Válogatott javára.

2015. szeptember 13-án vasárnap egész nap fantasztikus kutyás sportrendezvény és családi-kutyás programok lesznek. A kutyabarátoknak, a sportokat kedvelő gyerekeknek és felnőtteknek ott a helyük.

Agility, kutyás bemutatók, kutyaszépségverseny, Dog Dancing Show, Rendőrkutyás Bemutató és egyéb kiváló kutyás programok várják majd az érdeklődőket.

A négylábúaknak a nevezés természetesen ingyenes a szépségversenyre, ahol értékes ajándékokat nyerhetnek.

A szépségversenyre a rendezvény napján reggel 09.00 órától a helyszínen lehet nevezni akár keverék, akár fajta tiszta kutyussal is.

A nevezést előre is el lehet küldeni a hussebudaors@gmail.com e-mail címre (a gazdi neve, telefonszáma, e-mail címe, a kutyus alapadatai és egy jó fénykép).

E-mail-ben küldött nevezési határidő: 2015. szeptember 05.

 

kutyaszepsegverseny

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.