A budaörsi Vöröskereszt akcióban – Balesetnél segítettek

(Budaörs, 2015. augusztus 03. – Budaörsi Infó) 2015. augusztus 2-án az Autópálya felügyelet értesítése alapján egy osztrák autó balesetet szenvedett az M0-M7 lehajtójában reggel 6.30-kor. A mentő elszállította a sérült sofőrt, de két gyerek és egy felnőtt az autóban maradt még 14.00 órakor is. A budaörsi Vöröskereszt munkatársai segíttek a bajbajutottakon.

 

Nagy Éva, a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy amint megkapták az értesítést, azonnal felkeresték a helyszínt.

„A sérült autóban maradt hölgy elmondta, hogy a gyerekeket már hazavitték, ő pedig a hamarosan megérkező autómentőre vár. Adtunk át neki kekszet, ásványvizet és szendvicset, megkérdeztük a történtekről és felajánlottuk a további segítségünket is. Ezután informáltuk a felügyeletet a helyzetről.”

A balesetben megsérült autót este 18 óra után szállították el. A sérültről további hírünk még nincs. A baleset gumi defekt miatt következett be.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.