Szekercével támadt egy autósra

A budaörsi rendőrök egy 65 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. András 65 éves budaörsi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. július 12-én 16 óra 30 perc körüli időben Budaörsön közlekedett az általa vezetett személygépkocsival, amikor egy szűk útszakaszhoz érkezve szembejött vele egy másik autó, a két jármű azonban nem fért el egymás mellett és a sofőrök egyike sem engedte el a másik járművezetőt.

 

A gyanúsított egy szekercét vett ki az autójából, mellyel támadólag fellépve a sértett járműve felé indult, miközben az autó vezetőjét többször megfenyegette.

 

A budaörsi járőrök L. Andrást a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A helyszíni intézkedés során kiderült, hogy L. András ittas állapotban vezetett, így járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is felelnie kell.

 

A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.