A júliusi Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2015. július 14. – Budaörsi Infó) Aki teheti az már nyaral, mert másként nem lehet elviselni az idei szeszélyes időjárást. Aki azonban otthon maradt, az nézze a postaládáját, mert a Budaörsi Infó júliusi száma a napokban benne lesz, ha a terjesztő is állja a szavát. Az újságban található cikkek teljes szövegét a Budaörsi Infó Online-on is olvashatják hamarosan.

 

Puczné dr. Mák Éva július havi ajánlata háromsajtos cukkini, lepénnyel. Az elkészítéséhez szükséges fortélyokat újságunk második oldalán találják.

Ugyanitt olvashatnak a képviselő-testület legutóbbi ülésen átadott díjakról, és az anyatejes napi ünnepségről is.

A következő oldalon az új statisztikai adatokról írunk, amelyek azt mutatják, hogy nőtt a forgalom Budaörsön.

Megtalálják újságunkban azoknak az utcáknak a felsorolását is, amelyekben kiterjesztették a parkolási rendelet hatályát.

 

julius_ujsag3

 

Híres oldalunkon összegyűjtöttük a hónap legfontosabb, budaörsieket is érintő információit. Képes oldalunkon pedig feleleveníthetik az elmúlt hónap legszínesebb programjait, amelyekhez a beszámolókat a Budaörsi Infó Online-on találják.

 

julius_ujsag2

 

A budaörsi polgárőrség ügyeivel is foglalkozunk: dr. Bilisics Péter interjúját és két ifjú polgárőr bemutatkozását is megtalálják lapunkban.

A hetedik oldalon a sokakat érintő egynapos sebészetről tudhatnak meg fontos információkat.

 

julius_ujsag

 

Megéri megnézni!

 

julius_ujsag5

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.