Courtney Love: “Ez Franciaország? Nagyobb biztonságban vagyok Bagdadban”

Courtney Love amerikai rockénekes és színésznő csütörtökön a Twitteren azt üzente Francois Hollande francia államfőnek, hogy Bagdadban nagyobb biztonságban érzi magát, mint Párizsban.

 

A sztár azért háborodott fel, mert a párizsi repülőtérről a város felé haladva egy gépkocsiban rekedt a taxisblokád miatt, és a járművet megtámadták az Uber közösségi utazásmegosztó szolgáltatás ellen tüntető sztrájkolók.

“Francois Hollande, hol a fenében van a rendőrség? Itt törvényesen meg lehet támadni a turistákat? Emeld fel a segged és gyere ki a reptérre!” – írta üzenetében Kurt Cobainnek, a Nirvana együttes frontemberének özvegye.

Courtney Love a közösségi oldalakon részletesen beszámolt arról, hogy a repülőtérről bevezető autópályán a gépkocsiját sztrájkolók támadták meg. “Kiszúrták a kocsinkat és a sofőrt túszul ejtették. Vasrudakkal ütlegelték a gépkocsit” – írta a rockénekes fotókkal illusztrált bejegyzésében.

A beszámoló szerint a sztár talált két motorost, akik kimentették a gépkocsiból, de a feldühödött taxisofőrök üldözni kezdték őket és köveket dobáltak feléjük.

“Ez Franciaország? Nagyobb biztonságban vagyok Bagdadban” – tette hozzá Courtney Love.

Az Uber szolgáltatása ellen tiltakozó több ezer taxis határozatlan idejű blokádba kezdett csütörtökön: országszerte több ezer járművel lezárták a repülőtérre vezető utakat és a nagyvárosok legfőbb kereszteződéseit, óriási dugókat és fennakadásokat okozva a közlekedésben. Azt követelik a kormánytól, hogy miután januárban betiltotta a szolgáltatást, tegye azt ténylegesen elérhetetlenné.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.