Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2015. június 17.- Budaörsi Infó) Június többnyire csak a kánikuláról és a melegről szól, viszont ha megnézik az általunk összegyűjtött pályázatokat, akkor ezen könnyen tudnak változtatni. Megéri megnézni!

 

 

1. Pályázat: Díjazásos pályázat fiatal, nemzetközi művészcsoportok számára kortárs kiállítási koncepció létrehozására Semmelweis Ignác (1818-1865) halálának 150. évfordulóján.

A koncepciók beküldési határideje fixen 2015. június 28.

Bővebb információért kattintson ide.

 

2. Pályázat: A júliusban induló Talent Programban többek között szakmai segítséget, kapcsolati hálót, a KIBU-ban lévő eszközk használatát és ösztöndíjat is biztosítanak neked és csapatodnak, hogy az álmodozásból végre születhessen is valami szép és hasznos dolog.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2015. Június 22.

Bővebb információért kattintson ide.

 

3. Pályázat: A Mediawave Alapítvány pályázatot hirdet KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK témakörben. A lényeg az, hogy itt a lehetőséged arra, hogy csinálj egy szuper közösségi programot az Ördögkatlan fesztiválon.

Jelentkezési határidő: 2015. július 15.

Bővebb információért kattintson ide.

 

4. Pályázat: Megjelent a mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg szabad vállalkozási zónának minősülő településen megvalósuló fejlesztések esetén 10 milliárd forint, a szabad vállalkozási zónán, valamint a Közép-magyarországi régión kívül megvalósuló fejlesztések esetén szintén 10 milliárd forint.

A támogatási kérelmek benyújtása 2015. július 8-tól 2017. július 10-ig lehetséges.

Bővebb információért kattintson ide.

 

5. Pályázat: Több ezer nemzetközi önkéntes tábor (workcamp) várja jelentkezésed világszerte! Utazz, láss világot, szerezz külföldi barátokat, és közben járulj hozzá a helyi közösség fejlődéséhez!

Bővebb információért kattintson ide.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.