Ketten ütöttek egyet

A budakeszi rendőrök két helyi férfit fogtak el, akik egy söröző előtt bántalmazták a sértettet. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. László 36 éves és F. Zoltán 43 éves budakeszi lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. június 15-én 19 óra körüli időben egy budakeszi sörözőben a sértettel szóváltásba keveredtek, majd amikor a férfi kiment a vendéglátóhelyről, M. László és társa követték és az utcán több alkalommal megütötték. A bántalmazás következtében a sértett – az előzetes orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Ezt követően a két helyi férfi távozott a helyszínről.

 

A budakeszi rendőrök a beszerzett információk alapján 2015. június 16-án a délutáni órákban elfogták és előállították a férfiakat, akiket a budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.