Másodszorra győzött táncoló kutya a brit tehetségkutatón

Másodszorra győzött táncoló kutya a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban.

 

“El sem hiszem, hogy megnyertük a versenyt” – mondta a 2015-ös széria vasárnapi döntőjét követően Jules O’Dwyer, a Matisse nevű hétéves border collie trénere.

A diadallal járó 250 ezer font pénzjutalom mellett a páros lehetőséget kap arra, hogy fellépjen az idei Királyi Varietén. A Royal Variety Performance a brit szórakoztató évad egyik legpatinásabb rendezvénye, amelynek fellépői a brit királyi család legmagasabb rangú tagjai előtt mutathatják be produkciójukat.

“Még nem igazán volt időm azon gondolkodni, hogy mit csinálok a pénzzel. Természetesen minden kutyámnak veszek valami ajándékot, rágcsálnivalót, játékot és egyéb apróságokat. És a lányom is már jó ideje könyörög nekem egy új telefonért” – idézte a kutyakiképzőt a BBC News.

A győztes páros Jamie Raven bűvészt és a Cor Glanaethwy nevű walesi kórust utasította maga mögé a fináléban. Matisse a mentőkutya egy kifeszített kötélen sétált keresztül a produkció során, amelyet Simon Cowell “a valaha látott egyik legjobb kutyamutatványnak” nevezett.

A műsor vendégfellépője Michael Flatley, a világhírű ír származású amerikai táncos, rendező és koreográfus, a Lord of the Dance produkció alapítója, valamint Andrea Bocelli világhírű tenor volt.

Ez volt a második alkalom, hogy kutya nyerte a brit tehetségkutatót: Ashleigh Butler és Pudsey nevű kutyája a műsor 2012-es szériájában diadalmaskodott.

(http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/32955291/dancing-dog-matisse-and-trainer-jules-win-britains-got-talent)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.