Új idők – Papírszáj, a budaörsi neo-szamizdat

(Budaörs, 2015. május 31. – Budaörsi Infó) Itt a jó idő. Ez immár vitathatatlan. Biztosan tudhatjuk, hogy ideje a téli ruhákat a szekrény legfelső polcára dobni és azon gondolkodni, hogy hol is nyaraljunk idén.

 

Május hónapban új “időszámítás” kezdődött, hisz május 1-jétől életbe lépett az új parkolási rend Budaörsön. Papír időmérő eszközzel lehet várakozni a város kijelölt területein (legfeljebb két órát), és megszületett Budaörs történetének tudtunkkal legelső humoros kiadványa is, PAPÍRSZÁJ néven!

Azt szokták mondani, hogy a tavasz a megújulás hónapja, új lendület, új élet…

Ez a Budaörsi Infó életében sincs másként.

Bár a költségvetésünk stagnálása miatt nyomtatott újságunk oldalszámát idén is csak alkalmanként tudjuk növelni, azonban kreativitásból nálunk sosem volt hiány! Ezért úgy döntöttünk, hogy teret adunk egy új, fiatalos kezdeményezésnek: a ’Papírszájnak’. Sokszor fognak még erről az úgynevezett kalózkiadványról hallani, aminek első számát a májusi lapszámunk mellékleteként kaptak meg a budaörsiek, 10.000 példányban!

De mi is az a Papírszáj? Hallottak Önök már a Budaörsi Infó Médiakommandójáról? Igen? Na, ez nem az. Hasonló a cél, érdekes és szórakoztató a tartalom. Amit sokszor nem mernek kimondani vagy leírni, azt most megteszik önök helyett a ’papírszájisták’, leginkább a humor eszközeivel.

Keressék, kövessék kreatív munkáikat és lájkolják a lapjukat a Facebookon, és akár csatlakozzanak tevékenyen is hozzájuk, ha elég bátrak ahhoz, hogy leírják (e-mail: papirszaj@gmail.com) amit gondolnak, amit tapasztalnak városunk életéről.

 

papirszaj4

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.