Gyereknek lenni jó Budaörsön! – Öt gyermeknapi rendezvény lesz a hétvégén (FRISS: további két program!)

(Budaörs, 2015. május 28. – Budaörsi Infó) A hétvégén lesz a nemzetközi gyereknap, és mint minden másban, Budaörs ennek a megünneplésében is kitesz magáért. Öt gyermeknapi rendezvény közül választhatnak a legkisebbek! Mi ennyit számoltunk össze, de ha kihagytunk volna valamilyen rendezvényt, kérjük a szervezőket jelezzék a budaorsiinfo@starkiss.hu e-mail címen!

 

A gyereknap megünneplése már 30-án, szombaton elkezdődik városunkban, hisz a budaörsi gazdák, a szombati Gazdapiacon 200 doboz eperrel készülnek, a helyi Vöröskereszt szervezete pedig kisebb ajándékokkal 8 órától a budaörsi lakótelepen lévő parkolóban.

Ugyanezen a napon az Ifjúsági Klubban 10 órától a Robin Hood című színházi előadást lehet megnézni, majd pedig interaktív játszóház lesz.

 

gyereknap

 

 

Aki szereti a finom gulyáslevest, annak javasoljuk a Kamaraerdő Napját, hisz ott 300 személyre főz Kisfalvi Péter önkormányzati képviselő. Természetesen lesz főzőverseny, kungfu-bemutató, középkori lovagi bemutató, hastánc, táncház és még rengeteg érdekes program.

 

kamarerdő_napja

 

 

Május 31-én, vasárnap egyszerre több helyszín közül is választhatnak az érdeklődők.

 

A Jókai Mór Művelődési Központban 10-től 14 óráig gyermekkoncertekkel és gyermekműsorokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. A programok ideje alatt gyermek bolhapiac várja az érdeklődőket.

 

gyerknap

 

 

A PostART is készül a Vöröskereszt Pest megyei szervezetével együttműködve. Az Ébner köz és a Clementis utca sarkánál várják a legkisebbeket arcfestéssel, gyermekműsorokkal és kisebb ajándékokkal. 15 órától Bodnár Gábor hangszerkészítő kiállítása lesz megtekinthető hangszerbemutatóval, majd 16 órától Netz Táncprodukció Interaktív Gyerekműsora. Ezen felül lesz még nyuszisimogató, kréta rajzolás, ugrálóvár, erdélyi kőttes palacsinta /szamócás,barackos,tehéntúrós, kapros juhtúrós, miccs, erdélyi kolbász.

Együttműködő partnerek: Kultúrpart Csoport, Gardon Bisztró, Magyar Vöröskereszt Budaörs, Budaörsi Szent Trazícius Egyesület.

 

FRISS:

Utólag kaptuk az információt, hogy szombaton és vasárnap a Csíki Pihenőkert is sokszínű ingyenes programokkal várja a budaörsi családokat és a gyerekeket!

 

gyereknap_regeszet_csiki_2015

 

 

gyereknap_csiki_2015

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.