Adománygyűjtő váltófutást rendeznek Böjte Csaba “gyermekeiért”

(Budaörs, 2015. május 22. – Budaörsi Infó) Hírportálunkon már korábban is olvashattak Böjte atyáról és tevékenységéről. Most ismét egy jótékony akcióban vesz részt. Adománygyűjtő váltófutást rendeznek június 23. és 27. között Dévától Budapestig, a Böjte Csaba szerzetes vezette Dévai Szent Ferenc Alapítvány otthonaiban élő gyermekek megsegítésére.

 

A több mint 500 kilométeres adománygyűjtő váltófutást a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja szervezi. Csütörtöki közleményük szerint az ötnapos futáshoz, amelynek fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, előzetes regisztráció után bárki csatlakozhat. Regisztrálni a www.devabudapestfutas.hu oldalon lehet.

A váltófutás a budapesti Hősök terén, a Mozgás éjszakája rendezvényen ér véget. A rajtnál és a célba érkezésnél is ott lesz a 16 dévai árva, akiket a szervezők egy hétig Budapesten táboroztatnak.

Mint írják, az esemény fő üzenete, hogy futni és adni jó. Adományozni átutalással vagy a 13600 telefonszámon, a 20-as mellék tárcsázásával is lehet, hívásonként 250 forintot.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.