Áruházi tolvajok

A sok áruház miatt szinte mindenaposak a rendőrségi események Budaörsön. Ismerjenek meg most kettőt a napokban történtekből.

Szerszámokat lopott

 

A budaörsi járőrök egy 44 éves fővárosi férfit fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. István 44 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. május 9-én 11 óra körüli időben egy budaörsi barkácsáruház vásárlóterében különböző szerszámokat pakolt a pulóvere alá. Pár termékről az áruvédelmi eszközt is eltávolította. Az üzletből fizetés nélkül kívánt távozni azonban a biztonsági szolgálat a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta.

Sz. Istvánt a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 

 

Vonalkódot cserélt

 

A budaörsi rendőrök egy 41 éves piliscsabai férfit fogtak el, aki csalással próbált egy drága kávéfőzőhöz jutni.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Gábor 41 éves piliscsabai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. május 9-én 14 óra körüli időben az egyik budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztott egy kávéfőzőt, amelynek a dobozán található vonalkódot kicserélte egy jelentősen olcsóbb, ugyanolyan márkájú termék vonalkódjára.

A dobozt a helyén hagyta, majd pár perccel később a feleségével együtt tért vissza a kávéfőzőhöz és az előkészített dobozt a bevásárló kocsiba rakta. A kasszánál a pénztáros észrevette a különbözetet és ezt jelezte a biztonsági szolgálatnak, akik a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatták a 41 éves férfit.

A budaörsi rendőrök G. Gábort a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.