Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2015. május 8. – Budaörsi Infó) Hét ágra süt  nap és te otthon ülsz a számítógép előtt? Itt az ideje, hogy felkelj, és nyerj egy pályázatot! A leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik.

 

1. Pályázat: Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság Kárpát-medencei tehetségkereső és tehetséggondozó rajzpályázatot hirdet.

Beküldési határidő: 2015. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: Téged sem hagy hidegen, hogy gyerekek kockáztatják egészségüket és életüket a bányákban? Megdöbbentő hallani, hogy az egykor virágzó természet eltűnőben van? Szerinted a fair trade nem csak egy múló hóbort? Forgass egy rövidfilmet és légy része a változásnak!

HATÁRIDŐ: 2015. szeptember 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: A sepsiszentgyörgyi VADON Egyesület meghirdeti a II. TransNatura Nemzetközi Természetfotó pályázatot.
Benevezési határidő: 2015. június 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: A szegedi székhelyű BAKA ISTVÁN ALAPÍTVÁNY ismét meghirdeti középiskolás és felnőtt kategóriában Kárpát-medencei Baka István vers-, énekelt vers- és prózamondó versenyét „én itt vagyok ‒ üzenet új-huligániából” címmel.
Jelentkezési határidő: 2015. június 10.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: Ház a Réten Közhasznú Kulturális Egyesület, az Aranytíz Kultúrház és a POLIFILM Műhely Közhasznú Alapítvány 22. alkalommal rendezi meg filmmel és videóval foglalkozó ifjú alkotók részére az Országos Diákfilmszemlét.
A FILMEK LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2015. augusztus 1.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: PASCH-Global egy online diákújság, melyet a világ minden tájáról szerkesztenek diákok. Ha szívesen írsz, jelentkezz! “Az étel élet” témában beküldött legjobb cikkek beküldői között kisorsolnak egy utazást a bonni “Ifjúsági Média Napok”-ra.
Beküldési határidő: 2015. augusztus 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.